Οινοποιία Παναγιωτόπουλου

Πύργος Τριφυλίας – 244 00 Μεσσηνία
27630 41190
www.panagiotopouloswines.com
info@panagiotopouloswines.com

Οι Οίνοι Παναγιωτόπουλου ξεκινούν την ιστορία τους όταν ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, κατόπιν εργασίας χρόνων σε άλλο οινοποιείο, αποφάσισε να φτιάξει τα δικά του κρασιά. Έτσι, το 1982, μαζί με τον αμπελουργό πατέρα του και άλλους συνεργάτες, ξεκίνησε την υλοποίηση του ονείρου του.
Το οινοποιείο της επιχείρησης ολοκληρώθηκε το 2005 και από τότε οι βιολογικοί Οίνοι Παναγιωτόπουλου, που παράγονται σε μία περιοχή ιδιαίτερης ομορφιάς, τη Μεσσηνία, είναι και επισήμως γεγονός.

Γιατί αξίζει να το επισκεφθείτε Γιατί οι Οίνοι Παναγιωτόπουλου έχουν ιδιαίτερη πατρίδα τη Μεσσηνία, που έχει μακρά ιστορία (από την προϊστορική εποχή), τεράστια πολιτιστική κληρονομιά, υπέροχες παραλίες, προστατευμένες ζώνες Natura 2000 και βέβαια το πασίγνωστο μεσσηνιακό ελαιόλαδο και άλλα τοπικά προϊόντα. Έτσι, οι Οίνοι Παναγιωτόπουλου αποτελούν από μόνοι τους έναν σημαντικό οινοτουριστικό προορισμό, ιδίως δε για όσους προτιμούν τα βιολογικά κρασιά.
Ωράριο  Ανοιχτά για επισκέψεις όλο το χρόνο, εκτός Κυριακών, 09:00-14:00.
Ξενάγηση  Σε αμπελώνα, οινοποιείο, χώρο γευσιγνωσίας, κελάρι.
Διάρκεια ξενάγησης  40 λεπτά
Γλώσσες ξενάγησης  Ελληνική, Αγγλική.
Κόστος ξενάγησης Δωρεάν
Χώρος γευσιγνωσίας  Οι Οίνοι Παναγιωτόπουλου έχουν πλήρως εξοπλισμένο χώρο γευσιγνωσίας, που μπορεί να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα έως 20 άτομα.
Αριθμός κρασιών γευσιγνωσίας  4-6 κρασιά, συνοδεία τυριών, αλλαντικών και ντόπιου χωριάτικο ψωμιού.
Wine shop  Οι Οίνοι Παναγιωτόπουλου διαθέτουν ειδικό πωλητήριο κρασιών (με έκπτωση περίπου 10% στις τιμές αγοράς), όπου πωλούνται και κρασιά εκτός αγοράς. Προβλέπονται ειδικές συσκευασίες για τα κρασιά και αποστολή τους εντός Ελλάδας και εξωτερικού.
e-Shop  Ναι
Αποδοχή πιστωτικής κάρτας  Όχι
Αριθμός ετικετών 14
Βιολογική καλλιέργεια Ναι
Ετήσια παραγωγή  250.000 φιάλες
Πάρκινγκ  Ναι
Υποδοχή παιδιών  Οι Οίνοι Παναγιωτόπουλου δεν προβλέπουν κάτι ιδιαίτερο για την υποδοχή παιδιών, εκτός από χυμό κατά τη διάρκεια της ξενάγησης.
Πρόσβαση ΑμΕΑ Ναι
Free WiFi Ναι

Περισσότερα Οινοποιεία

Αχαΐα Αναπτυξιακή Α.Ε.
www.achaiasa.gr

© ΕΝ.Ο.Α.Π.