Αμπελώνες Αντωνόπουλου

Κυδωνιές Βασιλικού Φαρρών – 250 08, Αχαΐα
26940 61447
www.antonopoulosvineyards.com
info@antonopoulosvineyards.com

Οι Αμπελώνες Αντωνόπουλου ιδρύθηκαν από τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, έναν οραματιστή, που πίστεψε στο εξαιρετικό ποιοτικό δυναμικό του εδάφους της Πελοποννήσου και ειδικότερα της ορεινής και ημιορεινής Αχαΐας, για την παραγωγή εκλεκτών οίνων. Από τότε που έφυγε από τη ζωή, οι Αμπελώνες Αντωνόπουλου συνεχίζουν να εμπνέονται από το όραμά του, με πυρήνα την ανάδειξη των μοναδικών γηγενών ποικιλιών της Ελλάδας.
Σήμερα, το καινούργιο, σύγχρονο οινοποιείο τους βρίσκεται όπου και ο βασικός αμπελώνας τους, ενώ περισσότεροι Αμπελώνες Αντωνόπουλου είναι σε διάφορα σημεία της Αχαΐας, με υψόμετρο από 150 έως 900 μέτρα.

Γιατί αξίζει να το επισκεφθείτε Γιατί οι Αμπελώνες Αντωνόπουλου διαθέτουν ένα υπερσύγχρονο οινοποιείο και ανθρώπινο δυναμικό από τα πιο καταρτισμένα στα παγκόσμια αμπελοοινικά δρώμενα. Επίσης, γιατί οι Αμπελώνες Αντωνόπουλου είναι από τα οινοποιεία που έπαιξαν κομβικό ρόλο σε αυτό που λέμε «αναγέννηση» του σύγχρονου ελληνικού κρασιού.
Ξενάγηση  Σε αμπελώνα, χώρο γευσιγνωσίας, οινοποιείο, κελάρι.
Γλώσσες ξενάγησης  Ελληνική, Αγγλική
Χώρος γευσιγνωσίας  Ο χώρος γευσιγνωσίας της Αμπελώνες Αντωνόπουλου είναι πλήρως εξοπλισμένος και μπορεί να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα περισσότερα από 20 άτομα.
Αριθμός ετικετών 14
Οίνοι ΠΟΠ  Μαντινεία
Πάρκινγκ  Ναι

antonopoulos-01

Περισσότερα Οινοποιεία

Αχαΐα Αναπτυξιακή Α.Ε.
www.achaiasa.gr

© ΕΝ.Ο.Α.Π.