Οινοποιία Κιντώνη

Πάροδος Κορίνθου – 251 00, Αίγιο, Αχαΐα
26910 23089
www.kintonis.gr
info@kintonis.gr

Η Οινοποιία Κιντώνη είναι ενεργή στην οινοποίηση από τις αρχές του δεύτερου μισού του 20ού αιώνα,με έδρα το Αίγιο και σημερινό εκπρόσωπο της οικογενειακής κληρονομιάς την τρίτη κατά σειρά γενιά. Μετά από τις τελευταίες, μεγάλες επενδύσεις της, διαθέτει ένα πλήρως και υπερσύγχρονα εξοπλισμένο οινοποιείο, με διάφορα συστήματα ελέγχου ποιότητας, και άρτια καταρτισμένο προσωπικό ικανό να εξυπηρετεί ακόμα και ανάγκες παραγωγής μεγάλου όγκου. Έτσι μπορεί και απευθύνεται σε αγορές όπως αυτές των υπερμάρκετ.
Ανάλογες σε όγκο είναι και οι εξαγωγές που κάνει η Οινοποιία Κιντώνη σε δεκάδες χώρες, εστιάζοντας πάντα στο στόχο της: την καλύτερη δυνατή ποιότητα, στις πλέον ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Γιατί αξίζει να το επισκεφθείτε Γιατί η Οινοποιία Κιντώνη διαθέτει ένα εντυπωσιακό και μεγάλο οινοποιείο, με εσωτερικούς χώρους μοντέρνου και minimal σχεδιασμού,και μάλλον απρόβλεπτοι για την περιοχή.
Πειραματίζεται στην οινοποίηση με σπάνιες και ιδιαίτερες ποικιλίες που καλλιεργούνται στην περιοχή, ενώ το ενεργητικό της κοσμούν σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς Οίνου.
Γλώσσες ξενάγησης  Ελληνική, Αγγλική
Χώρος γευσιγνωσίας Ο χώρος γευσιγνωσίας στην Οινοποιία Κιντώνη είναι πλήρως εξοπλισμένος και μπορεί να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα περισσότερα από 50 άτομα.
Οίνοι ΠΟΠ  Νεμέα
Πάρκινγκ Ναι

kintonis 01
kintonis 02
kintonis 03
kintonis 04
kintonis 05
kintonis 06
kintonis 07
kintonis 08
kintonis 09
kintonis 10
kintonis 11

Περισσότερα Οινοποιεία

Αχαΐα Αναπτυξιακή Α.Ε.
www.achaiasa.gr

© ΕΝ.Ο.Α.Π.