Κτήμα Γκόφα

Ευσταθίου 8 – 205 00, Νεμέα, Κορινθία
27460 24281
www.ktimagofa.gr
gofaswines@yahoo.gr

Το Κτήμα Γκόφα έχει μακρά αμπελοοινική παράδοση, αφού από το 1959 αξιοποιεί ιδιόκτητο αμπελώνα σε δύο κορυφαία αμπελοτόπια της Νεμέας, Κούτσι και Δάφνη και παράγει για πολλά χρόνια κρασιά με παραδοσιακό τρόπο. Αμπελώνα (σήμερα 80 στρέμματα με γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες, σε καλλιέργεια ολοκληρωμένης διαχείρισης) και οινοποιείο επέκτεινε και εκσυγχρόνισε ο Κωνσταντίνος Γκόφας, από το 1998, με στόχο την παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας.
Ο σεβασμός στην παράδοση και στα χαρακτηριστικά του τερουάρ, αλλά και η στενή παρακολούθηση των αμπελοοινικών εξελίξεων διέπει τη φιλοσοφία της οινοπαραγωγής στο Κτήμα Γκόφα.

Γιατί αξίζει να το επισκεφθείτε Γιατί το Κτήμα Γκόφα είναι μεν μικρό, αλλά μοντέρνο με δυνατότητες υποδοχής επισκεπτών που δεν διαθέτουν πολύ μεγαλύτερα οινοποιεία, όπως χώρος απασχόλησης παιδιών και υποδομές ανεφοδιασμού αυτοκινούμενων οχημάτων και τροχόσπιτων. Στο Κτήμα Γκόφα υπάρχει επίσης πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, που κάνει χρήση ντόπιων προϊόντων, καθώς και υποδομές εστίασης για έως και 20 άτομα.
Ωράριο  Ανοιχτό για επισκέψεις όλο το χρόνο, καθημερινά, 09:00-16:00.
Ξενάγηση  Σε αμπελώνα, οινοποιείο, κελάρι, χώρο γευσιγνωσίας.
Διάρκεια ξενάγησης  60-90 λεπτά
Γλώσσες ξενάγησης  Ελληνική, Αγγλική
Κόστος ξενάγησης Δωρεάν
Χώρος γευσιγνωσίας  Ο χώρος γευσιγνωσίας στο Κτήμα Γκόφα είναι πλήρως εξοπλισμένος και μπορεί να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα έως 20 άτομα.
Αριθμός κρασιών γευσιγνωσίας  Ανάλογα με την περίπτωση.
Wine shop  Το Κτήμα Γκόφα διαθέτει ειδικό πωλητήριο κρασιών, (με έκπτωση 10% στις τιμές της αγοράς), στο οποίο πουλά και κρασιά εκτός αγοράς. Προβλέπονται ειδικές συσκευασίες για τα κρασιά και αποστολή τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Αποδοχή πιστωτικής κάρτας  Ναι
Αριθμός ετικετών 7
Ετήσια παραγωγή  80.000 φιάλες
Πάρκινγκ  Ναι
Υποδοχή παιδιών  Το Κτήμα Γκόφα έχει ειδικό χώρο υποδοχής και απασχόλησης παιδιών, στα οποία παρέχει χυμό.
Πρόσβαση ΑμΕΑ Ναι
Free WiFi Ναι

Περισσότερα Οινοποιεία

Αχαΐα Αναπτυξιακή Α.Ε.
www.achaiasa.gr

© ΕΝ.Ο.Α.Π.